18.06.14 г.

Общински театър с награда от фестивал

За пореден път Общински театър участва в театрален фестивал. В края на творческия сезон те се представиха успешно на сцената на Националния фестивал на любителските театри в Нова Загора, който се проведе в три дни. След невероятната игра на актьорите от трупата при Дом на културата решаващата дума имаше уважаемото жури с председател Веселин Мезеклиев - преподавател по актьорско майсторство в Нов български университет и асистент-преподавател в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" и членове: Наташа Колевска - драматург в Театъра на армията и Калин Илиев - автор драматург. След направената безпристрастна оценка от страна на журито те заслужено спечелиха първа награда за спектакъла "Полковникът птица" от Христо Бойчев, режисьор - Венелин Керанов. Радостта беше още по-пълна и от факта, че в колекцията от награда бе прибавена и още една - трета награда за женска роля на Снежана Янева. 
   "Не знам дали знаете какво сте направили..." - това каза председателя на журито Веселин Мезеклиев, което е една невероятна оценка за играта на актьорите.
   Нека благодарим на режисьора Ивелин Керанов за търпение и професионализма при поставянето на пиесата и на всички зад кадър без чиято помощ не би се реализирала постановката.
     Нека са честити двете награди на Общински театър и им пожелаем  още много постановки, награди, аплодисменти и успехи!

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Благодарим Ви, че посетихте нашия сайт!
Надяваме се, че Ви е бил полезен.
Очакваме Ви отново!